Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro Auction Leedsissä 28-30.10.2020

EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneen ostajille tilaisuuden osallistua Englannissa lokakuun lopussa järjestettävään 3-päiväiseen, yli 5000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.

Koronaviruskriisi haittaa taloudellista toimintaa Britanniassa niinkuin muuallakin Euroopassa. Taloudellisen toiminnan nopeaa elpymistä Saarivaltakunnassa ei ole odotettavissa. Paikalliset sulut tartuntojen lisääntyessä ovat jokapäiväisiä uutisia.

Punnan kurssikehitys on osoittanut lisäheikkenemisen merkkejä ja kauppasopimusneuvottelut EU:n kanssa kangertelevat. Näin ollen vaihtokurssin edullisuus EUROISSA on ilmeinen, joten EURO huutokauppaan kannattaa nyt ehdottomasti osallistua!

Hintataso on pysynyt kohtuullisena aikaisempiin huutokauppahintoihin verrattuna ja odotamme hintatason pysyvän edelleenkin sellaisena.

Euro huutokauppatarjonta ei ole enään pelkästään rajoitettu vain Internet tarjoajille. Syyskuun Euro Auction huutokauppaan voi osallistua paikan päällä myös rajoitettu määrä lattiahuutajia, tarkkoja etäisyysohjeita noudattaen. Yli 5000 konetta tulee siirtymään 3 päivän aikana ostajille. Kolme meklarilinjaa on käynnissä samanaikaisesti.

Klikkaamalla euroauctions.com pääsette meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Equipment Search LEEDS – 28th, 29th, 30th October 2020 @ 8.00am sivulta avautuu valikko tuoteryhmät omaan uuteen ikkunaan/välilehteen Categories ja alaryhmiin Sub-categories.

Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa, annamme kuntoraportin ja kattohinta sovitaan etukäteen. Huutokauppa päivinä tarjoamme joko lattialta tai Internetin kautta puolestanne etukäteen sovituista, kiinnostavista koneista.

Lisätietoja antavat ja toimeksiantoja vastaanottavat

Suomessa: Juha Säde, puhelin 0400 831 993, juha@europlantfinder.fi
Englannissa: Jukka Tamminen, puhelin +447766 462783, jukka@europlantfinder.fi