Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro konehuutokauppa Leedsissä Englannissa 10-13.03.2021

EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneen ostajille tilaisuuden osallistua Englannissa maaliskuun alkupuolella järjestettävään 4-päiväiseen, yli 6000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.

Kauppasopimusneuvotteluissa EU:n ja Britannian kesken saatiin aikaan sopimus, joka takaa tullittoman konekaupan jatkumisen ilman tullimuureja brittein saarilta EU maihin.

Punnan kurssi on edelleen heikko. Näin ollen vaihtokurssin edullisuus EUROISSA jatkuu, joten EURO huutokauppaan kannattaa nyt ehdottomasti osallistua!

Hintataso on pysynyt kohtuullisena aikaisempiin huutokauppahintoihin verrattuna ja odotamme hintatason pysyvän edelleenkin sellaisena.

Klikkaamalla euroauctions.com pääsee meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Kun sivut aukeavat, voi valita Leedsin huutokaupan ja vastaavan kone-erittelyn.

Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon Leedissä suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa, annamme kuntoraportin ja kattohinta sovitaan etukäteen.

Huutokauppa päivinä tarjoamme Internetin kautta puolestanne etukäteen sovituista koneista.

Lisätietoja antavat ja toimeksiantoja vastaanottavat

Suomessa: Juha Säde, puhelin 0400 831 993, juha@europlantfinder.fi
Englannissa: Jukka Tamminen, puhelin +447766 462783, jukka@europlantfinder.fi