Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro konehuutokauppa Englannissa 8.-11.3.2023.

EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneen ostajille tilaisuuden osallistua Leedsissa maaliskuun alkupuolella järjestettävään 4-päiväiseen, yli 5000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.

Euro huutokauppojen menestys johtuu tehokkaasta toimintamallista ja kohtuullisista myyjien (8%) ja ostajien (3%) meklaripalkkioista. Suuret koneurakoitsijat ja konevuokraamot ovat todenneet konekannan vaihdon vaivattomaksi Euro huutokaupan kautta. Joka toinen kuukausi Euro Auction pystyy haalimaan Leedsiin vasaran alle yli 5000 konetta.

Punnan kurssi on edelleen huomattavasti heikentynyt. Brittitaloutta vaivaavat lakot, inflaatio ja keskuspankin koronkorotukset. Vaihtokurssi on nyt edullinen Euroon verrattuna, joten Eurohuutokaupppaan kannattaa osallistua, jos on konetarpeita.

Klikkaamalla tästä, pääsette meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Näiltä sivuilta avautuu valikko tuoteryhmät omaan uuteen ikkunaan/välilehteen Categories ja alaryhmiin Sub-categories.

Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen, videoineen ja Lottinumeroineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon Leedsin huutokaupassa suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa. Jos saamme selvlle koneen edellisen omistajan, varmistamme puhelinsoitolla koneen taustaa. Annamme Teille kuntoraportin ja videon koeajosta. Sitten koneen kattohinta sovitaan etukäteen.

Huutokauppapäivinä tarjoamme puolestanne etukäteen sovituista koneista sovittuun kattohintaan saakka.

Jos haluatte tutustua aikaisemmissa EURO huutokaupoissa toteutuneiseen hintatasoihin, Euro Auction sivuilta Menu-valikosta avautuu Past Results. Etsintäpalkkiin vain koneen nimi ja tyyppi tarkalleen sellaisena kun se on meklarin luetteloissa. Koneiden speksit ja vasarahinnat listautuvat näkyville.

Lisätietoja antavat ja toimeksiantoja vastaanottavat:

Suomi
Juha Säde
0400 831 993
juha@europlantfinder.fi

Englanti
Jukka Tamminen
+447766 462783
jukka@europlantfinder.fi

euroauctions.com