Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro Auction Leedsissä 12.–16.8.2020
EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneostajille tilaisuuden osallistua Englannissa elokuun alussa järjestettävään 4-päiväiseen, yli 5000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.


Koronaviruskriisin aiheuttama taloudellisen toiminnan supistuminen jatkuu Britanniassa. Pyöriä ollaan pikkuhiljaa käynnistämässä, mutta sen odotetaan tapahtuvan hallitusti ja työpaikoilla tarkkoja turvavälejä noudattaen.Taloudellisen toiminnan nopeaa elpymistä Saarivaltakunnassa ei ole odotettavissa.
Punnan kurssikehitys ei ole osoittanut vahvenemisen merkkejä ja EU:n eroneuvottelut kangertelevat. Näin ollen vaihtokurssin edullisuus EUROISSA on ilmeinen, joten EURO huutokauppaan kannattaa nyt ehdottomasti osallistua!
Hintataso on pysynyt kohtuullisena aikaisempiin huutokauppahintoihin verrattuna ja odotamme hintatason pysyvän edelleenkin kohtuullisena.


Tama Euro huutokauppatarjonta ei ole enään pelkästään rajoitettu vain Internet tarjoajille. Elokuun Euro Auction huutokauppaan voi osallistua myös paikan päällä rajoitettu määrä lattiahuutajia, tarkkoja etäisyysohjeita noudattaen. Yli 5000 konetta tulee siirtymään 4 päivän aikana ostajille. Kolme meklarilinjaa on käynnissä samanaikaisesti.


Klikkaamalla euroauctions.com pääsette meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Equipment Search LEEDS – 12th, 13th, 15th 16th August 2020 @ 8.00am sivulta avautuu valikko tuoteryhmät omaan uuteen ikkunaan/välilehteen Categories ja alaryhmiin Sub-categories.


Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.
Kiinnostavien koneiden koeajon suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa, annamme kuntoraportin ja kattohinta sovitaan etukäteen. Huutokauppa päivinä tarjoamme joko lattialta tai Internetin kautta puolestanne etukäteen sovituista, kiinnostavista koneista.


Lisätietoja antavat ja toimeksiantoja vastaanottavat
Suomessa: Juha Säde, puhelin 0400 831 993, juha@europlantfinder.fi
Englannissa: Jukka Tamminen, puhelin +447766 462783, jukka@europlantfinder.fi