Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

AjankohtaistaEuro Auction Leedsissä Englannissa 12-15.6.2024

KONESÄDE OY/EURO PLANT FINDER tarjous koneenostajille:

Tilaisuus osallistua Leedsissä juuri ennen kesäkuun puoliväliä järjestettävään 4-päiväiseen, yli 6000 urakointi- ja maatalouskoneen huutokauppaan EURO AUCTION.


Euro Auctionia mainostetaan maailman suurimpana konehuutokauppana. Joka toinen kuukausi Euro Auction pystyy haalimaan Leedsiin vasaran alle yli 6000 konetta.

Manner-Euroopasta tuodaan koneita myyntiin Leedsin huutokauppaan. Aasian maista ja Japanista tulee uusiakin koneita Leedsiin vasaran alle. Joissakin on CE-merkit.

Euro konehuutokauppojen menestys johtuu tehokkaasta toimintamallista ja kohtuullisista
myyjien (8%) ja ostajien (3%) meklaripalkkioista.

Koneurakoitsijat ja konevuokraamot ovat todenneet uusittavan konekantansa myynnin helpoksi Euro huutokaupan kautta.

Punnan kurssi on pysynyt alhaisena alkuvuodesta johtuen mm. maan konservatiivihallituksen maaliskuun veroalennuksista vaalivuotena. Vaaleja odotellaan tulevaksi syksyksi.

Vaihtokurssi on nyt edullinen Euroissa, joten Eurohuutokaupppaan kannattaa osallistua, jos on konetarpeita.

Klikkaamalla tästä, pääsette meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia ja videoita sisältävään kone-erittelyyn. Näiltä sivuilta avautuu valikko tuoteryhmät omaan uuteen ikkunaan/välilehteen Categories ja alaryhmiin Sub-categories.

Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen, videoineen ja Lottinumeroineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon Leedsin huutokaupassa suoritamme paikan päällä tiistaina ennen huutokauppaa. Jos saamme selvlle koneen edellisen omistajan, varmistamme puhelinsoitolla koneen taustaa. Annamme Teille kuntoraportin ja videon koeajosta. Sitten koneen kattohinta sovitaan etukäteen.

Huutokauppapäivinä tarjoamme puolestanne etukäteen sovituista koneista sovittuun kattohintaan saakka.

Jos haluatte tutustua aikaisemmissa EURO huutokaupoissa toteutuneiseen hintatasoihin, Euro Auction sivuilta Menu-valikosta avautuu Past Results. Etsintäpalkkiin vain koneen nimi ja tyyppi tarkalleen sellaisena kun se on meklarin luetteloissa. Koneiden speksit ja vasarahinnat listautuvat näkyville.


Lisätietoja antaa ja toimeksiannot vastaanottaa.
  Suomi Englanti
  Juha Säde Jukka Tamminen
Puhelin 0400 831 993 +447766 462783
Sähköposti juha@europlantfinder.fi jukka@europlantfinder.fi