Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro konehuutokauppa Leedsissä Englannissa 16.6 – 19.6.2021

EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneen ostajille tilaisuuden osallistua Englannissa kesäkuun loppupuolella järjestettävään 4-päiväiseen, yli 5000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.

Kauppasopimusneuvotteluissa EU:n ja Britannian kesken saatiin aikaan sopimus, joka takaa tullittoman konekaupan jatkumisen ilman tullimuureja Saarivaltakunnasta EU maihin.

Punnan kurssi on vahvistunut, mutta vaihtokurssi on edelleenkin edullinen EUROON verrattuna, joten EURO huutokauppaan kannattaa nyt ehdottomasti osallistua!

Hintataso on pysynyt kohtuullisena ja odotamme hintatason pysyvän edelleenkin sellaisena.

Klikkaamalla tästä pääsee meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Kun sivut aukeavat, voi valita Leedsin huutokaupan ja haluamasi kone-erittelyn.

Meklarin sivuja kannattaa seurata useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen ja lottinumeroineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon Leedissä suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa, annamme kuntoraportin ja kattohinta sovitaan etukäteen.

Huutokauppapäivinä tarjoamme Internetin kautta puolestanne etukäteen sovituista koneista.

Lisätietoja antavat ja toimeksiantoja vastaanottavat

Suomessa: Juha Säde, puhelin 0400 831 993, juha@europlantfinder.fi
Englannissa: Jukka Tamminen, puhelin +447766 462783, jukka@europlantfinder.fi