Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Ajankohtaista

Euro huutokaupat Leedsissä Englannissa 15.-18.9.2021.

EURO PLANT FINDER tarjoaa jälleen suomalaisille koneen ostajille tilaisuuden osallistua Leedsissä syyskuun puolivälissä järjestettävään 4-päiväiseen, yli 5000 urakointikoneen ja maataloustraktorin konehuutokauppaan EURO AUCTION.

Euro huutokauppojen menestys johtuu tehokkaasta toimintamallista ja kohtuullisista myyjien (8%) ja ostajien (2.5%) meklaripalkkioista.
Ritchie Bros, toinen suuri meklarifirma, ilmoittaa hankkineensa Euro Auctionin. Kauppa saatetaan virallisesti loppuun tämän vuoden loppuun mennessä.

Punnan kurssi on Euroon verrattuna on pysynyt alhaisena ja vaihtokurssin edullisuus EUROISSA on hyvä, joten Eurohuutokaupppaan kannattaa osallistua, jos on konetarpeita.

Klikkaamalla tästä, pääsette meklarin sivuille konekohtaiseen, runsaasti valokuvia sisältävään kone-erittelyyn. Näiltä sivuilta avautuu valikko tuoteryhmät omaan uuteen ikkunaan/välilehteen Categories ja alaryhmiin Sub-categories.

Kannattaa seurata meklarin sivuja useaankin otteeseen, koska sinne tulee uusia koneita päivittäin. Lopullinen tarjottavien koneiden lista valokuvineen ja Lottinumeroineen on valmis vasta paria päivää ennen huutokauppaa.

Kiinnostavien koneiden koeajon Leedsin huutokaupassa suoritamme paikan päällä ennen huutokauppaa, annamme kuntoraportin ja kattohinta sovitaan etukäteen.

Huutokauppapäivinä tarjoamme puolestanne etukäteen sovituista koneista.

Jos haluatte tutustua aikaisemmissa EURO huutokaupoissa toteutuneiseen hintatasoihin, Euro Auction sivuilta Menu-valikosta avautuu Past Results.
Etsintä palkkiin vain koneen nimi ja tyyppi tarkalleen sellaisena kun se on meklarin luetteloissa. Koneiden speksit ja vasarahinnat listautuvat näkyville.

Lisätietoja antaa ja toimeksiannot vastaanottaa.
Suomi
Juha Säde
0400 831 993
juha@europlantfinder.fi

Englanti
Jukka Tamminen
+447766 462783
jukka@europlantfinder.fi