Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply


Miten välitystoiminta tapahtuu?

Saamme Sinulta toimeksiannon ja käynnistämme koneesi haku/tarjousprosessin.

Ilmoita meille konetarpeesi

Asiakas ottaa yhteyttä Euro Plant Finderiin ja antaa meille erittelyn konetarpeistaan. Ammattilaisemme etsivät sopivan tai sopivat konevaihtoehdot hyvien yhteyksiensä ja aina ajan tasalle päivitetyn, sisäisen konetietokantamme avulla.

Tarjoamme Sinulle vaihtoehtoja ja tiukkoja hintoja

Sopivien konevaihtoehtojen löydyttyä asiakkaalle lähetetään tarvittavat tiedot koneiden kunnosta ja varusteista sekä tarkat kuvat itse koneista, niiden käyttötuntimittarista ja CE-kilvestä. Myös koneen hinnasta pyritään tinkimään ostajan eduksi myyjää loukkaamatta.

Konekohtaiset tarkastukset ja koeajot

Me voimme pyynnöstänne käydä tarkistamassa ja koeajamassa koneen. Teemme siitä raportin ostajaehdokkaalle ja lähetämme lisäävalokuvia tai jopa videon. Tästä työstä veloitamme vain ajokilometrit, mahdolliset lennot ja yöpymiskulut.
Jos asiakkaamme haluavat itse käydä katsomassa tarjoamiamme tai itse löytämiään konevaihtoehtoja paikan päällä, teemme matkaohjelman ja autamme matkajärjestelyissä, lentolipuista ja lentokenttäkuljetuksista lähtien. Tästäkin veloitamme vain ajokilometrit ja yöpymiskulut.

Teemme myyjän kanssa kirjallisen ostosopimuksen puolestasi

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen me laadimme kauppasopimuksen myyjän kanssa. Siinä kone eritellään erittäin tarkasti koneen sarjanumeroista lähtien ja myyjän kehut mukaan lukien. Myös ostajan nimi- ja osoitetiedot sekä suomalainen Y-tunnus eritellään tässä sopimuksessa. Myyjä laskuttaa asiakasta, joka suorittaa maksun suoraan myyjälle sen jälkeen, kun olemme saaneet myyjältä takaisin tämän allekirjoittaman sopimuksen.

Laadimme koneellesi kuljetussuunnitelman ja teemme sille huolintaohjeen

Kun kauppahinta on maksettu, varaamme koneellesi laiva- tai rekkarahdin ja laadimme sille huolintaohjeen jaellen sen asianosaisille. Kone lähtee matkaan ostajalle ja me valvomme sen matkaa. Kokonaisuudessaan tilauksesta perille toimitukseen menee noin kaksi viikkoa. Kilpailukykyinen, tingitty ostohinta ja kaupan turvallisuus sekä rutinoidut kuljetusjärjestelyt ovat osoituksena, että toimintaamme luotetaan. Siitä todistuksena on laaja joukko tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita.

Mitä välitystoimintamme maksaa?

Konevaihtoehtojen etsintään käytetty toimistoaikamme ei aiheuta kustannuksia asiakkaillemme. Palkkiomme toteutuu vain, jos konekauppa syntyy. Suoranaiset konekohtaiset kulumme, kuten ajokilometrit ja yöpymiset veloitamme todellisten kustannusten mukaan siinäkin tapauksessa, että konekauppaa ei synny. Provisiomme laskutetaan ostajalta sen jälkeen, kun olemme tehneet koneelle rahtausvarauksen. Se on maksettava ennen kuin kone lähtee myyjämaan satamasta. Provisio on kiinteä riippuen koneen hinnasta seuraavan taulukon mukaan.

Koneen hinta
Provisio
€ - 9.999,00
€ 1.000,00
€ 19.999,00
€ 1.500,00
€ 29.999,00
€ 2.000,00
€ 49.999,00
€ 2.500,00
€ 50.000,00 -
€ 3.000,00

Kilpailukykyinen, tingitty ostohinta ja kaupan turvallisuus vastaavat palkkiota reilusti, mistä todistuksena on laaja joukko tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita.

Referenssien nimiä annamme Teille mielellämme pyynnöstänne. Olemme vakuuttuneita, että meillä on lähellännekin tyytyväinen asiakkaamme, johon voitte ottaa yhteyttä.

Takuuta koneen laadusta ja myyjältä saamiemme tietojen oikeellisuudesta emme voi antaa. Pyrimme luonnollisesti tarkistamaan koneen taustaa, mm. ottamalla yhteyttä edelliseen omistajaan.
Koneen CE-merkinnästä ja CE-todistuksesta pyrimme ottamaan selvää.
Jos kohta koneen vastaanoton jälkeen ilmenee jotain suurempaa puuttellisuutta, pyrimme auttamaan sen selvittämisessä.