´╗┐
Plant , Construction, Farming and Farm Machinery from Europlantfinder.com
Large Plant And Machinery Sourcing and Supply

Liiketoimintamme - Miten välitys toimii?


Asiakas ottaa yhteyttä Euro Plant Finderiin ja antaa meille erittelyn konetarpeistaan. Ammattilaiset etsivät sopivan tai sopivat konevaihtoehdot hyvien yhteyksiensä ja sisäisen, aina ajan tasalle päivitetyn konetietokantamme avulla.

Sopivien konevaihtoehtojen löydyttyä asiakkaalle lähetetään tarvittavat tiedot koneiden merkeistä ja malleista, niiden kunnosta ja varusteista sekä tarkat kuvat itse koneista, niiden käyttötuntimittarista ja CE-kilvestä. Myös koneen hinnasta pyritään tinkimään ostajan eduksi myyjää loukkaamatta.

Jos asiakkaat haluavat käydä katsomassa konevaihtoehtoja paikan päällä, Me teemme matkaohjelman ja autamme matkajärjestelyissä, lentolipuista ja lentokenttäkuljetuksista lähtien. Tästä työstä veloitamme vain ajokilometrit ja yöpymiskulut.

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen Euro Plant Finder laati ostosopimuksen myyjän kanssa. Myyjä laskuttaa asiakasta, joka suorittaa maksun suoraan myyjälle sen jälkeen, kun Euro Plant Finder on saanut myyjältä takaisin tämän allekirjoittaman sopimuksen.

 

Jos Sinulla on käytetyn tai uuden maansiirto- maatalouskoneen tarve, ota meihin yhteyttä. Me käynnistämme konehaun välittömästi Sinun seuraavan konehankintasi eteen.